Benvingut a Llenyes i Carbons del Vallès, S.L.

Contacte Llenyes i Carbons del Vallès, S.L.

 

Per a qualsevol informació pots contactar amb el nostre Servei d'Atenció al Client.
Nom: *
Cognoms: *
Telèfon:
Email: *
Com podem ajudar-te?: ** Camps obligatoris

 
 Acceptes el consentiment.

CONSENTIMENT INFORMAT

AVÍS DE CONFIDENCIALITAT.

Aquest missatge i els seus arxius van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l'autorització expressa de Llenyes i carbons del Vallès S.L.
Si vostè no és el destinatari final si us plau elimineu-i informeu-nos per aquesta via.

D'acord amb el que estableix la  LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS 3/2.018 del 5 de desembre de 2018, RELATIU A la protecció de les persones FÍSIQUES EN EL QUE FA Al TRACTAMENT DE DADES PERSONALS IA LA LLIURE CIRCULACIÓ D'ELLS li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer (arxiu , tractament ....) del qual és titular de Llenyes i carbons del Vallès SL, amb la finalitat de realitzar la gestió necessària i acordada, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis.

Així mateix l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, limitació, portabilitat i oblit de les seves dades al domicili de Llenyes i carbons del Vallès S.L. sitoen:
Crtra. Sabadell-Granollers, 1 Polinyà, 08213.

Si vostè no desitja rebre la nostra informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: info@carbonsvalles.catTelèfonTel: (+34) 937 27 36 66
Emailinfo@carbonsvalles.cat
www.carbonsvalles.esCtra. Sabadell-Granollers, Km 1,5 - 08213 Polinyà, Barcelona